Kategorie
- Auto Hi-Fi
- Blu-Ray prehrávače
- Prenosné audio s CD
- Soundbary
- VÝPREDAJ - Foto, Tv, audio, video
- Diktafóny
- Discmany
- DJ technika
- Domáce kiná a príslušenstvo
- Gramofóny
- HiFi systémy
- MP3 a MP4 prehrávače
- Projektory
- Príslušenstvo k TV
- Prehrávače CD a kaziet
- Rádioprijímače a Rádiobudíky
- Slúchadlá
- Rozšírené záruky
- Televízory
- MOBILNÉ TELEFÓNY
Dallmayr Prodomo zrnková káva 500 g
Dostupnost: Skladom-dodanie 2-4 dní 🛈
Part no.: KAWDLYKIR0032
Kód produktu: 77419372
Výrobce: Dallmayr
Váha: 0,515 kg
Najčastejšie dohromady zakúpený tovar a príslušenstvo
Popis produktu
Prírodná svetlo pražená káva Dalmeir Prodomo: jemná chuť arabiky s príjemnou kyslosťou. Pôvod surovín: vysokohorské plantáže a malé farmy v historickej vlasti kávy vo východnej Afrike - Etiópii. Obsahuje tonikový kofeín v celom rozsahu, chuť je rafinovaná, vďaka špeciálnemu ošetreniu je úplne bez dráždivých a horkých látok. Preto si ho môžu vychutnať aj tí, ktorí sú na kávu citliví.Intenzívna aróma a neporovnateľne jemná chuť s normalizovaným obsahom kofeínu.
Zážitok pre Vaše zmysly - pri mletí sa miestnosť naplní neodolateľnou vôňou čerstvo mletej kávy. Balenie sa ihneď po upražení kávy nepriedušne uzavrie, aby aróma zostalo zachované.
Vďaka šetrnému spôsobu prípravy sa z kávy rozpustia aromatické a iné obsiahnuté látky optimálnou cestou. Odborníci na výživu dokázali, že prekvapkávaná káva je najlepšie stráviteľná. Snáď všetky kávovary, ktoré sú dnes na trhu dostupné, sú vhodné na prípravu aromaticky výdatného šálky prekvapkávanej kávy.
Chuťový profil :
Typ 100 % arabika
Praženie
Telo
Kyslosť
Intenzita chuti
Príprava
Dallmayr Prodomo je vhodné na klasický spôsob prípravy filtrovanej kávy, či už v kávovare, alebo pomocou ručného filtrovania. Ak sa pri káve Dallmayr Prodomo rozhodnete pre celé zrná, dbajte na dostatočne jemné pomletie.
Odporúčame na jednu šálku použiť 6 – 8 g mletej kávy s časom prípravy maximálne 8 minút. Sú dostupné praktické odmerky s objemom cca 7 g kávy, ktoré vám uľahčia jej dávkovanie.
Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.
Mnoho odborníkov odporúča pretláčaciu kanvicu French Press ako najlepší, rýdzi spôsob prípravy kávy. Výsledkom ručnej práce je intenzívna aróma. Najskôr nahrubo zomeľte zrnkovú kávu Dallmayr Prodomo. Potom nasypte do kanvice kávu – na každú šálku 1 kopcovú lyžicu zomletej kávy. Následne ju zalejte horúcou, no nie vriacou vodou. Potom ju dôkladne premiešajte lyžicou, aby sa mohla káva naplno rozvinúť. Po štyroch minútach pomaly a rovnomerne zatlačte páku s kovovým sitkom, integrovanú v kanvici, smerom nadol. Pritom sa oddelí kávová hmota od tekutiny. Kávu môžete potom priamo nalievať.
Alois Dallmayr, alebo skrátene Dallmayr, je jednou z najväčších lahôdok v Európe. Má tradíciu siahajúcu viac ako 300 rokov dozadu a je jednou z najznámejších nemeckých značiek kávy. Dnes pod touto strechou funguje množstvo rôznych spoločností.
Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk
Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.