Kategorie
- Auto Hi-Fi
- Blu-Ray prehrávače
- Prenosné audio s CD
- Soundbary
- VÝPREDAJ - Foto, Tv, audio, video
- Diktafóny
- Discmany
- DJ technika
- Domáce kiná a príslušenstvo
- Gramofóny
- HiFi systémy
- MP3 a MP4 prehrávače
- Projektory
- Príslušenstvo k TV
- Prehrávače CD a kaziet
- Rádioprijímače a Rádiobudíky
- Slúchadlá
- Rozšírené záruky
- Televízory
- MOBILNÉ TELEFÓNY
KAMADO BONO PICNIC 32 cm čierny gril
Dostupnost: 3-5 dní dostupné 🛈
Part no.: TQ0013
Kód produktu: 110340520
Výrobce: KAMADO_BONO
Váha: 128 kg
Popis produktu
odporúčaný pre menšie skupiny ľudí (do 3). Ideálna pre pikniky alebo použitie na menších terasách. Základný grilovací set sa skladá z: keramického grilu so stojanom, nerezového tepelného deflektora, železnej základne, nerezových grilovacích roštov, teplomeru grilovacej kopule, horného vetracieho otvoru a ohniska. So základnou grilovacou sadou budete môcť: grilovať na priamom žiare (mäso na ihlách, steaky, burgre, kuracie krídelká a ďalšie pokrmy grilované do 20 min.), grilovať na nepriamom žiare (kurča, šunku, kotlety a ďalšie grilované jedlá pomocou deflektora), údiť (rebierka, syr, trhané bravčové), pripravovať polievky a dusené jedlá.Čo je liek Kamado?
Názov KAMADO je japonské slovo pre „sporák“ a KAMADO doslova znamená „miesto pre varný hrniec“. ? je znak kanji pre KAMADO. V systéme písania romaji, ktorý je založený na latinskom písme, sa slovo KAMADO píše rovnako ako v angličtine – KAMADO. Teraz so slovom KAMADO označujú všetky podobné typy keramických grilov.
Historici uvádzajú, že drevené nádoby ľudia používali na varenie už v staroveku, a preto archeológovia objavujú zvyšky tohto starovekého riadu vo všetkých kútoch sveta. Niektoré z najstarších hlinených nádob, ktoré sú staré viac ako 3000 rokov, boli nájdené v Číne. Tieto okrúhle hlinené hrnce sú považované za predkov moderného grilu KAMADO.
V priebehu histórie ľudia vyvíjali tieto jednoduché hlinené hrnce a používali ich na varenie rôznych jedál mnohými rôznymi spôsobmi. Indovia začali používať hlinené pece zvané tandoor, zatiaľ čo Japonci ich nazývali mushikamado, čo je sporák na varenie ryže v japonských rodinách pri zvláštnych obradoch. Mushikamado je okrúhly hlinený hrniec s klenutým vekom a bol najbežnejší v južnom Japonsku. V staroveku Japonci ešte ďalej rozvinuli reguláciu vyparovacej teploty zdokonalením konštrukcie vzduchových klapiek a namiesto dreva začali používať drevené uhlie. Mushikamado sa dostalo do pozornosti Američanov po druhej svetovej vojne.
Kamado Bono piknik
Moderné grilovacie grily KAMADO sú vyrábané z rôznych materiálov ako je žiaruvzdorná keramika a ďalšie žiaruvzdorné materiály, ale aj terakota – tradičná porézna vypaľovaná keramika z prírodnej hliny, portlandského cementu alebo zmesi mletej lávovej horniny. Povrch grilu sa tiež môže značne líšiť. Môže byť pokrytá lesklou keramickou glazúrou, farbou, dekoratívnou štruktúrovanou omietkou alebo keramickou mozaikou. Moderná keramika a ohňovzdorné materiály chránia grily pred prasknutím.
Ako zapáliť piknikový gril Kamado Bono?
Gril KAMADO Bono Picnic je vykurovaný dreveným uhlím. Drevené uhlie nezanecháva veľa popola, na rozdiel od uhoľných brikiet neobsahuje nečistoty, ktoré môžu zmeniť a skresliť chuť vareného jedla. Drevené uhlie je možné vyrábať spôsobom šetrným k životnému prostrediu, tzn. E. pomocou techniky kopírovania. A čo je najdôležitejšie, jedlo pečené pomocou kusového dreveného uhlia má prirodzenú arómu táboráka.
Ako používať Kamado Bono Picnic?
Keramický dizajn grilu umožňuje udržanie tepla a dosiahnutie teploty až 400 °C. Pomocou grilov KAMADO môžete tiež najpresnejšie nastaviť prúdenie vzduchu a teplotu; Grily KAMADO sú preto veľmi podobné peciam na drevo a dajú sa použiť na opekanie a pečenie jedla rovnakým spôsobom, ako by ste to robili v bežnej rúre. Grilovacie grily KAMADO sú určené nielen na grilovanie mäsa alebo údenie, ale možno ich použiť aj na pečenie pizze, sušienok, koláčov a chleba.
Kamado Bono Piknikové diely
Grilovací gril KAMADO Bono Picnic má keramický rám, vo vnútri je ohnisko ¬¬¬- keramická nádrž na drevené uhlie. Spodná časť konštrukcie má odvzdušňovací otvor, ktorým prúdi vzduch do ohniska. Vyklenuté veko grilu má ďalší nastaviteľný vetrací otvor, ktorým ide prúd vzduchu von. Ventilačné otvory slúžia na reguláciu teploty varenia. Grilovacie mriežky sú umiestnené nad ohňom, aby na ne boli umiestnené steaky. Veko má tiež otvor na umiestnenie teplomera na meranie teploty grilovaného jedla.
Typ Kamado gril/gril
Zdroj tepla drevené uhlie (palivo)
Najlepšie použitie vonku
Priemer varnej plochy 260 mm
Teplomer Áno
Form factor Barel
Typ horného povrchu Rošt
Veko Áno
Farba produktu Čierna
Tvar varnej plochy Okrúhly
Materiál puzdra Bambus, Keramika, Nerezová oceľ
Veko má odklápacie veko
Materiál varnej plochy Keramika
Materiál tepelného deflektora Nerezová oceľ
Vstavaný displej Áno
Typ displeja Analógový
Nohy Áno
Počet nôh 4 nohy
Rukoväť Áno
Odnímateľný grilovací rošt Áno
Šírka 400 mm
Hĺbka 540 mm
Výška 640 mm
Hmotnosť 25 kg
Šírka balenia 500 mm
Hĺbka balenia 380 mm
Výška balenia 500 mm
Hmotnosť balenia 128 kg
Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk
Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.