Audio, video, televízory Auto - Moto Dom a záhrada Foto, Kamery, Ďalekohľady Hodinky a Drogéria Hračky KÁVA, KÁVOVARY, PRÍSLUŠENSTVO Malé domáce spotrebiče Počítače a kancelária Šport, fitness, zdravie Veľké spotrebiče VÝPREDAJ A REPASY
X

   Na vašom súkromí nám záleží

Naše webové stránky používajú súbory cookies a potrebujeme Váš súhlas, ktorý môžete kedykoľvek zmeniť v pätičke webu v sekcii Cookies politika.

Tlačítkom "Rozumiem a prijímam" nám udeľujete súhlas používať nevyhnutné cookies pre správne fungovanie webu a zlepšovať tak naše služby.

Súbory cookie sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo webovom prehliadači alebo webovým prehliadačom v počítačovom systéme používateľa. Ak používateľ vyvolá webovú stránku, môže byť súbor cookie uložený v operačnom systéme používateľa. Tento súbor cookie obsahuje charakteristický reťazec, ktorý umožňuje jednoznačnú identifikáciu prehliadača pri opätovnom vyvolaní webovej stránky.



Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

2076852

Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

57,85 €
48,21 € bez DPH

Dostupnost: Skladom v eshope 🛈

Part no.: G21SPANM-BUK

Kód produktu: 90544857

Výrobce: G21

Váha: 5,3 kg

Záruka: 24 měsíců


Popis produktu

Popis produktu

Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitné drevený porciovanie klát.

Špalek na mäso G12 - najlepšia voľba pre porciovanie
Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčkům na mäso, drevo netupí ich ostrie. Porciovanie klát využijete aj pri naklepávanie mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení polena na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu
Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho polena G21 použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti.
Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Bukový porciovanie klát je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.

Ako sa starať o drevené kláty na mäso
Aby vám porciovanie klát vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájací dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepřesychalo.

TIP: Pred krájaním / sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.
hlavné prednosti

Kvalitný drevený porciovanie klát s hrúbkou 6 cm
Chuťovo neutrálne bukové drevo
Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčov
Vyrobené v Českej republike

špecifikácie

Materiál: bukové drevo
Rozmery (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
Hmotnosť: 5,3 kg


Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk

Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.

Späť k nákupu