Kategorie
- Auto Hi-Fi
- Blu-Ray prehrávače
- Prenosné audio s CD
- Soundbary
- VÝPREDAJ - Foto, Tv, audio, video
- Diktafóny
- Discmany
- DJ technika
- Domáce kiná a príslušenstvo
- Gramofóny
- HiFi systémy
- MP3 a MP4 prehrávače
- Projektory
- Príslušenstvo k TV
- Prehrávače CD a kaziet
- Rádioprijímače a Rádiobudíky
- Slúchadlá
- Rozšírené záruky
- Televízory
- MOBILNÉ TELEFÓNY
Špalek na mäso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Dostupnost: Skladom v eshope 🛈
Part no.: G21SPANM-BUK
Kód produktu: 90544857
Výrobce: G21
Váha: 5,3 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitné drevený porciovanie klát.Špalek na mäso G12 - najlepšia voľba pre porciovanie
Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčkům na mäso, drevo netupí ich ostrie. Porciovanie klát využijete aj pri naklepávanie mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení polena na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.
Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu
Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho polena G21 použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti.
Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Bukový porciovanie klát je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.
Ako sa starať o drevené kláty na mäso
Aby vám porciovanie klát vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájací dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepřesychalo.
TIP: Pred krájaním / sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.
hlavné prednosti
Kvalitný drevený porciovanie klát s hrúbkou 6 cm
Chuťovo neutrálne bukové drevo
Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčov
Vyrobené v Českej republike
špecifikácie
Materiál: bukové drevo
Rozmery (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
Hmotnosť: 5,3 kg
Našli ste v tomto popise chybu? Prosím kontakujte nás na email: info@mader.sk
Rada výrobcov si vyhradzuje právo na zmenu niektorých parametrov, či vlastností bez predchadzajúceho upozornenia.